Succesen ligger i navnet

Ligesom så mange andre er du sikkert også blevet forvirret over, at to af verdens mest kendte brands hedder det samme.

Apples computere og et verdenskendt make up brand deler nemlig det samme navn, Mac. Begge brands er luksus brands, hvilket både indhold og indpakning bærer præg af. Udover at være af god kvalitet, hjælper det med en luksuriøs og stilren indpakning.

Apples Mac

En Mac har en masse funktioner, ligesom andre PC’er. Forskellen er bare, at Macs funktioner er anderledes end dem på en almindelig PC, så hvis du er vandt til at arbejde med sådan en, kræver det lidt af en omstilling for at blive en Mac bruger. En simpel funktion som at tage et screenshot er anderledes på en Mac end på en PC. Sådan tager du screenshots på din Mac. Du kan tage et screenshot på forskellige måder. Du kan tage et screenshot af hele din skærm ved at trykke på command + shift + 3, og du kan tage et screenshot af en del af skærmen ved at trykke på command + shift + 4. Herefter markerer du med musen hvad du vil tage screenshot af og du får kun et billede af det relevante på din skærm, i stedet for hele skærmen. Det er derfor ikke besværligt at tage et screenshot, det er mere det at omstille sig, der kan blive problematisk. Men ligesom med alt andet, så lærer du det hurtigt.

MAC cosmetics

En Mac er både enkel og elegant at se på. Gør din Mac lækker her ligesom du kan gøre dig selv lækker med MAC cosmetics produkter. Uanset om du er til det naturlige eller lidt vildere look, kan du helt sikkert finde nogle produkter, der falder i din smag. Ligesom med Apples produkter findes der et hav af forskellige varianter indenfor MAC cosmetics produkter. Du kan få alt lige fra en primer, der dækker urenheder til en knaldrød læbestift, der fremhæver dine læber på bedst mulig vis – og alt ind i mellem. Hvis du ikke er så erfaren inden for make uppens verden, kan du enten besøge deres website eller gå ned i en fysisk butik. Her kan de uddannede make up-artister hjælpe dig med hvilke produkter, der passer til dig og hvilken tone din hud har. Så du ikke blot får det produkt du mangler, men også den rigtige nuance, som den blender ind med din hud.

Forvirringen er stor

Mac og MAC cosmetics skaber kan skabe stor forvirring og bliver ofte forbyttet eller sat i sammenhæng med hinanden. Men de to brands har I virkeligheden intet med hinanden at gøre, hverken i forhold til producent eller produktindhold. Men én ting de har tilfælles, er succes og et elegant look. Så uanset om du er til Apples Mac produkter eller til MAC cosmetics, kommer du hjem med et produkt du, fra der øjeblik det tages i brug, sætter din lid til. Once you go mac you never go back. Hvilket gælder i begge tilfælde.