Sådan lokker du din kæreste med på shoppingtur

Mænd og shopping er sjældent den perfekte kombination, og i mange butikker møder man trætte og uengagerede mænd med tomme blikke, der sidder og venter på deres kærester, som er i fuld gang med at prøve en masse tøj.

shopping

Det er ikke hyggeligt for nogen, og ofte kan det medføre flere konflikter end hyggelige stunder at tage sin fyr med på shoppingtur. Men det behøver ikke være dødsygt, og vil I helst undgå at skulle kontakte en bedemand i Svendborg, København, Aarhus eller hvor I nu shopper, fordi I er ved at rive hovederne af hinanden, så læs med her, når vi giver dig 3 tips til, hvordan du lokker din kæreste med på shoppingtur.

Mad

Vejen til enhver mands hjerte går igennem maven. Lok ham med, at du giver frokost, og at han må bestemme, præcis hvor det skal være. På den måde har han også noget at se frem til.

Gaver

Skal der lidt mere til at lokke manden i dit liv, kan du love ham en gave eller overraskelse, hvis han tager med. Det er en stor kærlighedserklæring fra hans side overhovedet at sige ’ja’ til at tage med ud, så husk også at vise din kærlighed den anden vej. Her kan du se idéer til, hvad du kan give ham i gave.

Husk ham

Når du endelig har lokket ham med ud, er det vigtigt, at du stadig husker ham, selvom du bliver bidt af shoppingens rus. Det er ikke fedt for ham at mærke, at du slet ikke fokuserer på ham, for så kan han hurtigt føle sig overset og glemt, og så får du ham i hvert fald aldrig med en anden gang. Lad være med at rende rundt inde i butikken 5 meter foran ham, for så føler han sig hurtigt som en lille hundehvalp, der render rundt efter dig. Tag ham i hånden, spørg ham om hans mening, og tænk over, om den butik, I er inde i, overhovedet er noget for ham.