Lær din E-cigaret at kende

I den moderne verden hvor mere og mere bliver elektronisk, kan man efterhånden ikke gå nogle steder, uden man støder på elektroniske apparater.

Selv nogle cigaretter indeholder en elektronisk anordning. Og spoler man tiden 50 år tilbage, så var det nok de færreste mennesker, der ville tro på, at der en dag ville være et batteri i cigaretterne. Og at man samtidig kunne blande sin helt egen smag hertil. Ikke desto mindre så er E-cigaretten blevet meget populær inden for de seneste år. På trods af dens popularitet er det dog de færreste, der har sat sig ind i, hvordan denne gadget fungerer. Og det er utrolig ærgerligt, idet det netop er den viden, der kan føre til, at der er flere, der vil føle sig trygge ved at bruge den elektroniske løsning frem for den traditionelle, usunde og meget dyre cigaret. Det er således vigtigt at sætte sig ind i de fordele, der er ved en E-cigaret og for at kunne forstå dem korrekt, må man vide, hvordan en sådan fungerer. På den måde kan man også enten afkræfte de skrækhistorier, som man hører om varianter, der for eksempel er eksploderet i hånden på folk, lige såvel som man kan bekræfte de mange fysiske, psykiske og helbredsmæssige fordele, som man kan drage af et sådant skifte.

 

Hvad er en E-cigaret?

En E-cigaret (også kaldet en dampcigaret) er en cigaret, der producerer en damp, der kan indåndes. Man kan udskifte smagene og endda blande sine egne. Man kan ligeledes bestemme styrken på smagene samt tykkelsen på røgen. På den måde kan man tilpasse E-cigaretten til ens individuelle behov. En E-cigarets opbygning er selvfølgelig forskellig fra model til model, men alligevel er der nogle komponenter, der går igen. Først og fremmest indeholder den en patron med e-væske. Derudover har den et batteri og et varmelegeme. For yderligere information - se e-cigarettens tekniske opbygning. En E-cigaret er således betinget af flere dele, som der spiller perfekt sammen, og derfor skal man også vide, at man på sigt og ved brug kan have behov for at udskifte nogle dele. Det er dog meget afhængigt af, hvor ofte og hvor meget man bruger sin E-cigaret, samt hvilen model man har valgt at investere i. Men som med alt andet slides der på det, som man bruger, og derfor kan der være behov for udskiftninger, således man bibeholder de gode effekter og dermed nedsætter risikoen for, at man får trang til at tye tilbage til de traditionelle cigaretter.

 

Hvordan fungerer E-cigaretten?

Når tanken og batteriet er skruet sammen, så er E-cigaretten klar til brug. For at man kan bruge sin E-cigaret, er der en knap, der skal trykkes ind. Når knappen holdes inde, kan man suge dampen ind i munden. Når man har taget et sug, slipper man blot knappen igen. På et tidspunkt løber batteriet tør for strøm. Så vil knappen på E-cigaretten blinke. Så lader man blot batteriet op igen med den medfølgende oplader, og efter et par timer vil den igen være klar til brug. Når tanken er løbet tør for e-væske, mister den smagen. Heldigvis er det bare at fylde tanken op igen. For mere information om E-cigaretter generelt – se her. Det betyder, at det er ganske let og meget intuitivt at komme godt i gang med at bruge en E-cigaret, og derfor er det også en løsning, der kan føre til den helt perfekte start på et rygestop for alle. Giv derfor dig selv de bedste forudsætninger for at nå i mål med et rygestop ved at gøre brug af en god og effektiv E-cigaret.