Kom godt fra start med din nye kat

Kom godt fra start med din nye kat

Sponsoreret indhold:

Hvis du har købt eller fået en kat, så glæder du dig sikkert helt vildt til, at du kan få den med hjem. Det er også en spændende tid, men der er lige et par ting, som du skal have styr på først. Det er nemlig et levende dyr, og det er dit ansvar at sørge for, at den er sund, rask og godt plejet.

Tag en tur forbi dyrelægen

Det kommer naturligvis an på, hvor du har købt katten eller fået den fra, men ikke alle katte har været en tur forbi dyrelægen for at blive tjekket.

Desuden er det også en fin idé at få chippet din kat, så den kan genkendes i tilfælde af, at den bliver væk en dag. Uanset hvad er det en god idé at tage en tur forbi dyrlægen, inden du tager katten med hjem, eller i hvert fald i løbet af de første par dage. Så er du nemlig helt sikker på, at din kat er sund og rask, og så kan du med god samvittighed begynde hverdagen sammen med din nye og dejlige kat.

Køb et kattehalsbånd

Selvom chippen kan være en god sikkerhed for, at din kat altså lige kommet hjem, hvis den skulle blive væk, så kan det også være en klar fordel at købe et kattehalsbånd. Med halsbånd kan du være sikker på, at alle vil kunne genkende din kat.

Det er nemlig ikke alle, der er klar over, hvordan skal finde ejeren til en kat eller ønsker at indlevere den ved en dyrelæge. Hvis uheldet er ude, så vil du forhåbentlig få et opkald, da alle er klar over, hvordan man forholder sig til et halsbånd.

Det er både, hvis du har en kat som primært levet inde eller ude. Det er altid dejligt at vide, at den kan komme hjem.

Få fat i de nødvendige ting

Når du har sikret dig, at din kat er sund, rask og altid kan komme hjem, så skal du blot have købt resten. Det kan pludselig virke som en del forskellige ting, som du skal have.

Du kan altid starte med de nødvendige ting som en kattebakke, mad- og vandskåle og så lidt legetøj. Så kan du altid bygge dig op til andre større genstande som et kradsetræ eller noget helt andet. Din kat ved alligevel ikke, hvad den går glip af i den første tid uden så meget legetøj.