Har du overvejet at investere i Bitcoin?

Reklame. Lovende tider for solide investeringer i kryptovaluta

Bitcoin

Bitcoin og de andre kryptovalutaer har mildest talt fået en del mediedækning de senere år - på trods af at Bitcoin snart kan fejre 11-års fødselsdag! Mange kender også de vilde, men sande historier om fyren, der få år tilbage købte en pizza for et par Bitcoins, og dermed på nuværende tidspunkt har tabt flere millioner dollars!

 

Der er ingen tvivl om at kryptovaluta er kommet for at blive, og da Facebook tidligere på sommeren meldte ud, at de selv lancerer deres egen kryptovaluta Libra til næste år, steg kursen på Bitcoin til et ganske fordelagtigt leje. Udbredelsen af kryptovaluta til daglig betaling har nemlig været hæmmet en smule af, at kurserne netop kan svinge meget i løbet af blot en enkelt dag - men der er dog gode nyheder lige om hjørnet.

 

Ny lovgivning gør investering i kryptovaluta langt mere fordelagtig

Lige nu lægges der nemlig sidste hånd på global lovgivning, der udelukkende har til formål at stabilisere kurserne på Bitcoin og de andre 1500 former for kryptovaluta. På den måde kan man langt sikrere bruge de digitale valutaer som betalingsmiddel, hvilket utvivlsomt vil have en betydning for udbredelsen af bl.a. Bitcoin - og ikke mindst for værdien!

 

Sammen med Facebooks lancering af Libra næste år betyder de kommende regulativer, som også forventes at træde i kraft næste år, derfor kronede tider for særdeles indbringende investering i særligt Bitcoin.

 

Hvordan investerer man klogt i kryptovaluta?

Endnu er stabiliseringen af kurserne dog ikke indtrådt, og derfor kan du stadig købe Bitcoin til en forholdsvis lav pris, hvis du rammer det rette tidspunkt. Kursen på de store kryptovalutaer kan nemlig på nuværende tidspunkt svinge helt op til 10 procent, begge veje, i løbet af et døgn. Derfor kan du få en stor fortjeneste ved at holde dig opdateret og løbende sælge og købe kryptovaluta, alt efter kursudviklingen.

 

Du behøver ikke have et 8-årig Master i Finans eller IT for at kunne investere klogt i Bitcoin, ligesom du sagtens kan komme godt fra start med et mindre beløb på et par tusind kroner. Der findes et stort udvalg af sikre platforme på nettet, som er særligt udviklet til sikker kryptovaluta-investering online, hvor du blot skal oprette en bruger, overføre dit investeringsbeløb og herefter selv løbende kan købe og sælge Bitcoin.

 

Invester klogt med grundigt forarbejde

Da kursen på populære kryptovalutaer såsom Bitcoin, Ripple, Ethereum og IOTA kan svinge hurtigt, kan de indbringende investeringer dog også hurtigt blive tidskrævende. Derfor vælger mange at benytte sig af en investeringsrobot, der automatisk kan købe og sælge kryptovaluta alt efter, hvordan kursen står. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor store beløb den såkaldte “kryptorobot” skal købe og sælge for, ligesom du selv kan udvælge de kryptovalutaer, du vil investere i.

 

Som nybegynder på investeringsmarkedet bør du sætte dig grundigt ind i de forskellige investeringsmetoder online, ligesom det kan være afgørende for din grad af fortjeneste, om du vælger den rette investeringsplatform. Læs derfor anmeldelser af kryptorobotter, investeringssider og guides til investeringsstrategier på dansk her - så er du godt på vej mod en succesfuld investering i fremtidens teknologi!