Er du også sofa-shopper?

Vi handler i langt større grad end tidligere på nettet, og tendensen er fortsat stigende.

sofa shopping

Det er så nemt. At sidde i sofaen med sin mobil og købe nye løbetights på nettet. Du har sikkert prøvet det. På ganske kort tid er det muligt at danne sig et overblik over de bedste mærker og de nyeste styles. Sammenligne priser og finde de bedste tilbud. Og når varen er købt, lander den i ens postkasse få dage efter. Nethandlen boomer og har gjort det de seneste år. Vi handler i langt større grad end tidligere på nettet, og tendensen er fortsat stigende. For det er så nemt. Og netop det bekvemme ved nethandel er en af årsagerne til, at flere og flere vælger at handle over nettet frem for at besøge en fysisk butik.

 

En online markedsplads

I en travl hverdag med børn, arbejde og fritidsinteresser kan det virke uoverskueligt at skulle ind til byen for at shoppe. Du kommer hurtigt til at bruge timer på at vade op og ned ad strøget for at finde lige præcis det, du søger. Og måske er du endda så uheldig at opdage, at de løbetights, du netop har set dig lun på, er udsolgt i din størrelse. Når man shopper på nettet, har man et helt arsenal af butikker lige ved hånden. Samtidig er der så mange muligheder for at overskue produktudvalget, at man ganske hurtigt kan danne sig et overblik over, hvilken webshop der har de bedste priser og den billigste fragt. Samtidig tilbyder de fleste webshops returnering og ombytning, så selvom det kræver en ekstra tur på posthuset, er det altså ikke vanskeligt at returnere sin vare, hvis man fortryder sit køb.

Der er nærmest ingen grænser for, hvad man kan købe online i dag. Alt fra tøj til elektronik, rejser og aftensmad kan klikkes hjem fra sofaen. Selv dagligvareindkøb bliver i stigende grad leveret til døren, og flere virksomheder tilbyder varierede måltidskasser til travle familier, der ønsker at spare tid på madlavning og indkøb.

På trods af dette store udvalg af produkter er det dog tøj og smykker, vi køber mest af på nettet. Og det er ganske simpelt at opgradere sin garderobe med sæsonens nyeste styles. Der er masser af inspiration at hente på de sociale medier, og du går derfor ikke glip af de nyeste modetendenser, selvom du ikke færdes i de fysiske butikker. På Instagram kan du eksempelvis følge interessante sportsprofiler og holde dig opdateret på de nyeste trends inden for løbetøj. Det kan du også gøre ved at følge et tag som ”cooltightsdk” – en webshop, der sælger løbetights til mænd og kvinder. På den måde kan du se, hvordan andre profiler bruger deres løbetights. Du finder dem her.