3 julegaver til den trænede type

Du kender måske typen der kun ønsker sig træningstøj og nye løbesko til jul? Selvom det er på deres ønskeliste, kan man sagtens blive træt af at give den samme gave igen og igen.

Hvis du føler at du har givet den sporty type alt træningstøj i verden, har vi fundet tre alternative ting til træningsnarkomanens julegave.

Tekstiler til træning

Hvis du selv træner, kender du nok til udfordringen med at have et stort håndklæde med i træningscenter. Håndklæder kan fylde meget i ens træningstaske, specielt hvis man vil have ét til træningen og ét til badet bagefter. Men dette kan gøres mere effektivt end du tror.

Du kan nemlig give den sporty mand eller kvinde et lækkert håndklæde af mikrofiber. Disse hurtigt-absorberende håndklæder vejer og fylder mindre i ens træningstaske end et normalt håndklæde.

Desuden holder disse håndklæder ikke på bakterier og lugt, hvilket gør at de kan bruges både til træning og bad – hvis du altså ikke vælger at give to håndklæder i forskellig størrelse. Fordi håndklæderne vejer mindre, er det nemlig let at have to håndklæder med i tasken, uden at bekymre sig om det bliver tungt.

Samtidigt tørrer håndklæderne hurtigt og gør derfor ikke resten af dit tøj eller indhold i tasken vådt. Så den person du giver gaven kan let tage det med på kontoret eller skole efter en intens workout.

Styrke og fokus gennem yoga

Træning bliver ofte koblet sammen med en lavere fedtprocent, synlig muskulatur og energi til hverdagen, specielt efter julefrokostperioden. Derfor er træning også et af de mest brugte nytårsforsæt blandt danskere. Men i januar kan være en udfordring at komme i fitnesscenteret, mange indleder det nye år med at gå til den på cross-traineren og og træningsholdene.

Derfor kan det være en fordel at give en julegave, der gør det muligt for den trænede type ikke at skulle tage i et overfyldt træningscenter. For du kan sagtens komme i form derhjemme uden at bruge træningsmaskiner og tunge vægte.

For eksempel kan vintergrej til løbeture gøre det lettere at komme ud og motionere i alt slags vejr. Hvis du vil give en gave til en som styrketræner, kan du give en yogamåtte, så han eller hun kan lave både pilates, tabata og yoga direkte i stuen. Disse træningstyper giver god core styrke – og samtidigt øger det ens udholdenhed og fokus på at være i nuet.

vis de er vant til hårdere træning med vægt, kan du supplere med nogle hånd-, arm- eller ankelvægte. Så kan han eller hun selv justere intensiteten på sin træning.

Træningsplan med motivation

Viste din bror eller søster dig en flot og veltrænet dame eller herre på Instagram, og sagde at de synes hun eller han var flot? Eller kæmper din ven med at få resultater på den kropsmæssige front? Så kan det være du skal skifte det normale træningstøj ud med resultater de bliver glade for.

For at de kan se resultater, er det nemlig ikke tøj de skal have, men en træningsplan, der motiverer dem. På den måde får de rent faktisk en følelse af at de kommer videre med træningen, og ikke bare ser godt ud på grund af træningstøjet. Du kan enten vælge at give et par timer med en personlig træner eller en online træningsplan. Forskellen er et den personlige træner lægger en personaliseret træningsplan og er til stede under træningen hvor du selv er ansvarlig for at træne korrekt med en træningsplan.

Dette kan dog være dyrt fordi du betaler for trænerens timeløn, som kun varer et bestemt antal timer og derefter skal fornys af udøveren selv.

Derimod er en online træningsplan en god måde at få den trænede type, som allerede har lidt erfaring, til at træne varieret og få lavet en rutine i sine øvelser. Det er desuden meget billigere end en personlig træner. Der findes forskellige træningsplaner online som giver flotte resultater, og der passer et hav af formål. Ofte har de også motivationsgrupper tilknyttet, hvor man kan stille spørgsmål hvis man er i tvivl om en øvelse. Som gave kan du finde et tilbud på USB stik og lægge træningsplanen over på dette, så den du giver det kan læse det på mobilen eller iPad, eller printe det ud.

 

 

ææ