3 gaveidéer til manden der har alt

Har du brug for mere inspiration til en gave til manden der har alt?

Gave til ham

Er du på udkig efter gaven til manden der har alt, så kommer vi her med 3 inspirerende og anderledes gaveideer, som med garanti vil overraske ham.

 

En god (lyd)bog

Der findes uendeligt mange forskellige bøger på markedet, og der er med garanti noget for enhver smag. Så ligegyldigt om din mand interesserer sig for fodbold, historie eller madlavning, kan du helt sikkert finde en bog, der er lige noget for ham. Er han ikke den store læsehest, kan langt de fleste bøger fås som lydbøger, og dem kan han med fordel lytte til, imens han ordner andre ting. Det vigtigste at huske på, hvis du køber ham en bog, er, at (lyd)bogen skal omhandle noget, han virkelig interesserer sig for, så han ikke mister koncentrationen. Har du brug for inspiration, så kig med her, og find et hav af ideer til gaver.

 

Oplev noget sammen

Når du skal købe en gave til manden der har alt, er oplevelsesgaver en rigtig god idé. Der er mange mænd, der køber de ting, de mangler, så snart de mangler dem, i stedet for at vente til de får dem i gaver. Derfor kan du med fordel give ham en oplevelse, som I kan dele sammen, fx en koncert, en biograftur eller et kroophold – det er kun fantasien, der sætter grænser!

At opleve en særlig begivenhed sammen med en person, man holder af, kan være helt unikt og uforglemmeligt, og finder du den helt rette oplevelse til jer to, er det helt sikkert noget, han sent vil glemme.

Den billige

Har ingen af de nævnte gaveidéer været brugbare, kommer vi her med en billig men kærlig gaveidé. Find et pænt, sjovt, skørt eller romantisk billede af jer to sammen, print det ud, indram det og pak det ind. Nogle gange er det de små ting, der får den allerstørste betydning for modtageren – det behøver ikke koste flere tusind kroner at gøre andre mennesker glade.